Mobilanpassad Hemsida

Användandet av Smartphones och Surfplattor ökar markant. En vanlig hemsida är inte anpassad för mobiltelefon och surfplatta. Hemsidan tar för lång tid att ladda, svår att navigera i och texter som blir för små att läsa. Vi anpassar Hemsidan redan från start för Smartphones och Surfplattor. Detta ingår som standard hos oss och är inget tillval.


Koppling till sociala medier

När man samtidigt använder en stor mediekanal som Facebook så får man fler möjligheter att enkelt kunna få en närmare dialog med sina kunder. Man kan använda sig av nyhetsflöden och statusuppdateringar samt kampanjer som ger "gilla" markeringar för ert företag. Något som bygger
kostnadsfri marknadsföring och stärker ert varumärke.


Google SEO

En mobilanpassad Hemsida kommer högre upp bland sökträffarna när man söker med Smartphones och Surfplattor. Google är startsidan hos de flesta och det säger sig själv att det är där du skall synas bra. Tillsammans med dig som kund ingår optimering av Hemsidan och vi väljer de sökord som är relevanta för just dig.


Webbdesign

Vi designar Hemsidan ifrån grunden efter kundens önskemål och förslag. Vi arbetar alltid med den senaste tekniken kring hemsidor, som ett exempel Mobilanpassad hemsidan samt Facebook koppling.


Konkurrenskraftiga priser

Till ett konkurrenskraftigt pris ser vi till att du får så mycket mer för din investering. Vår målsättning är att du ska få den senaste tekniken till det bästa priset, jämför oss gärna med andra.


Personlig support

Vi jobbar med att ha ett nära samarbete med våra kunder, både under utvecklingsstadiet av hemsidan och under abonnemangsperioden. Våra kunder har tillgång till support både via telefon och e-post.

Webbdesign        Mobila webbplatser        Koppling med sociala medier        Google SEO